Lainojen yhdistämisellä säästöä

Lainojen yhdistämisellä säästöä

Lainojen yhdistäminen säästää lainakuluissa

Yhä useammalla suomalaisella on nykyisin lainaa monesta eri paikasta.

Auto on hankittu osamaksulla, kuten yleisesti tapana on, luottokorttivelkaa on jopa useammalta luottokortilta, remontoinnin yhteydessä otettua remonttilainaakin on vielä jäljellä.

Kaikista näistä lainoista ja luotoista muodostuu joka kuukausi moninkertaisia kulueriä erilaisten tilinhoitomaksujen ja kulujen muodossa.

Tähän tilanteeseen on havahduttu myös rahoitusmarkkinoilla tarjoamalla ratkaisuksi lainojen yhdistämistä.

Lainojen yhdistämiseen löytyy erinomaisia palveluita, jotka myös kilpailuttavat lainasi, tarjoten siten mahdollisimman hyvän vaihtoehdon lainojen yhdistämiseen. Edullinen korko, ja vain yhdet lainanhoitokulut. On myös huomattavasti mukavampaa maksaa kuukaudessa vain yhtä lainaa pois, kun useita yksittäisiä.

Yksi varteenotettava vaihtoehto yhdistelylainalle on Omalaina.fi -palvelu, jonka kautta voit hakea jopa 60000 euron lainaa maksimissaan 15 vuoden takaisinmaksuajalle. Palvelun kautta saat yhdellä hakemuksella tarjouksen jopa 30 pankilta tai luotonantajalta, todellinen vuosikorko on alkaen 4,19%.

Omalaina -palvelun kautta haet lainaa jopa 60.000 euroa. Lainapäätöksen saat heti

Palvelun käyttö on helppoa, lasket vain tämän hetkiset lainasi yhteen ja täytät ilmaisen lainahakemuksen.

Hakemuksesi välitetään luotonantajille, jotka oman riskianalyysinsa perusteella antavat sinulle tarjouksensa.

Kun olet saanut tarjoukset, voit valita itsellesi sopivimman lainojen yhdistämiseen soveltuvan lainan ja maksaa kerralla pois vanhat lainasi.

Lainojen yhdistäminen on kannattavaa

Suomalaiset ovat tottuneita kilpailuttamaan sähkön hintaa, vakuutuksia ja usein myös asuntolaina kilpailutetaan.

Pienempien lainojen ja luottojen kohdalla kilpailutusta ei välttämättä ole huomattu tehdä, eikä aina edes ajatella sitä, minkälaisia summia useiden eri lainojen kuukausikuluista muodostuu.

Kuten yleensä muissakin kilpailutuksissa, myös lainojen kohdalla kilpailutus on ilmainen eikä sido sinua mihinkään. Voit huoletta pyytää tarjoukset ja katsoa löytyykö niistä tarpeitasi vastaava palvelu lainojen yhdistämiseen.

Zmarta.fi -palvelun kautta yhdistät nykyiset kulutusluottosi, osamaksusopimuksesi ja luottokorttivelkasi yhteen lainaan kilpailuttamalla 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Kilpailutuksen kautta voit hakea luottoja aina 60 000 euroon saakka.

Zmarta vertailee yli 25 pankkia ja luotonantajaa.

Yhdistelylaina voi olla ajankohtainen jos:

  • Olet 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen
  • Haluat yhdistää lainasi 1.000 – 60.000 euron väliltä
  • Et halua etsiä lainallesi takaajaa tai muita vakuuksia
  • Haluat päästä eroon monista yksittäisistä lainoista ja useista lainakuluista
  • Haluat säästöä lainakuluihin
  • Haluat lainalle pidemmän maksuajan ja paremmat lainaehdot
  • Haluat yhden edullisen koron

Yhdistelylainaa hakiessa kannattaa miettiä valmiiksi, kuinka paljon pystyt kuukaudessa maksamaan lainanlyhennystä ilman että laitat talouttasi liian ahtaalle.