Edullinen laina

Edullinen laina

Edullinen laina on nyt jokaisen ulottuvilla. Vertaile helposti kymmeniä eri lainoja yhdellä kertaa ja valitse niistä itsellesi sopivin.

Lainasumma:123
Laina-aika:123
Näytä lisää...

Edullinen laina löytyy entistä helpommin

Edullinen laina itselle sopivin maksuehdoin on suhteellisen helppoa löytää tänä päivänä.

Lainan ja luotonmyöntäjiä on tosin Suomessa tätä nykyä melkoisen paljon. On puhtaasti kotimaisia toimijoita, ja myös ulkomaisia yrityksiä ja palveluita mahtuu joukkoon.

Kaikkien näiden lainapalveluiden läpikäyminen yksitellen vaatisi melkoisesti aikaa, ja lainaehtojen tarkkaa kirjaamista ylös, myöhemmin tehtävää vertailua varten.

Olemme osaltamme halunneet helpottaa lainojen vertailua tarjoamalla Lainalinkki -sivustolla kätevän lainalistan. Lainalistan avulla voit määrittää haluamasi lainasumman sekä takaisinmaksuajan, jonka jälkeen saat näihin kriteereihin sopivat lainapalvelut listattuna selkeässä muodossa.

Listalta näet myös tarkempia tietoja, kuten vuosikoron ja arvion takaisinmaksettavasta summasta.

Näin ollen edullisen lainan löytäminen on huomattavasti helpompaa ja nopeampaa, verrattuna tilanteeseen, jossa joutuisit käymään kaikki lainantarjoajat erikseen läpi.

Seuraamme lainantarjoajia säännöllisesti ja päivitämme tietoja sitä mukaa sivustollemme kun muutoksia lainaehtoihin saadaan.

Tässä artikkelissa opastamme:

Edullista lainaa helpommin

Lainan vertailu on helppoa ja ehdottomasti kannattavaa. Jo pelkästään lainojen nimelliskoroissa on melkoinen haitari, puhumattakaan todellisesta vuosikorosta, johon siis sisältyy korkojen lisäksi muutkin lainan kulut.

Lainalistalla on esillä myös lainaesimerkki, josta löytyy hyödyllistä tietoa esimerkiksi nostopalkkiosta tai kuukausittaisesta hallinnointipalkkiosta.

Kun olet löytänyt listalta sopivan lainan käyttötarkoituksiisi, paina ”Hae lainaa” -painiketta ja pääset suoraan kyseiseen lainapalveluun. Muista lukea tarkasti lainaehdot kyseisen lainapalvelun omilta verkkosivuilta, koska muutoksia on voinut tapahtua sen jälkeen, kun tiedot on päivitetty Lainalinkki -sivustoon.

Edullisen lainan etsiminen ja lainojen vertailu Lainalinkki -sivustolla on sinulle täysin ilmaista.

Edullinen laina on nyt entistä helpompi löytää ja saat rahat tilillesi nopeasti.
Edullinen laina on nyt entistä helpompi löytää ja saat rahat tilillesi nopeasti.

Kun olet hyväksynyt lainasopimuksen, edullinen laina siirretään tilillesi jopa saman päivän aikana. Lainan siirtoaikaan vaikuttaa lainapalvelun oman käsittelyajan lisäksi myös se, missä pankissa sinun tilisi on ja missä pankissa lainanantaja pitää tiliään. Monilla lainoittajilla on pankkitili useammassa pankissa, joten usein saat rahat tilillesi hyvinkin nopeasti.

Edullisen lainan hakeminen

Lainalinkki sivustolla haet lainaa:

  • Helposti
  • Nopeasti
  • Edullisesti
  • Täysin sähköisesti

Listaltamme löydät noin 30 eri lainapalvelun lainatiedot ja lainan vertailu ja hakeminen onnistuu siten erittäin kattavasti koko lainamarkkinoilta.

Lainalistalta löytyy kriteereitäsi vastaavat lainapalvelut, sekä lainamäärä, laina-aika, ja arvio lainan todellisesta kustannuksesta. Myös esimerkkilaina kuluineen on mukana listauksessa.

Lainatiedot on pyritty esittämään mahdollisimman selkeässä muodossa, siten että niiden vertailu olisi mahdollisimman helppoa ja jouhevaa.

Edullinen ja vakuudeton nettilaina

Netti on viime vuosien aikana muodostunut merkittäväksi kanavaksi lainan hakemiseen ja tarjoamiseen. Markkinoille on tullut monia innovatiivisia toimijoita, jotka pyrkivät tekemään asiat entistä tehokkaammin ja nopeammin. Myös mahdollisimman pienillä kuluilla ja automaatiota hyödyntäen.

Koska kilpailu on koventunut ja toimintaa tehostettu, on luonnollisesti myös lainaehdot ja -kulut tulleet entistä paremmiksi.

Netin kautta haettuun lainaan et tarvitse takaajia tai vakuuksia, eikä sinulta kysytä mihin lainasi käytät.

Verrattuna perinteiseen kivijalkapankkiin toiminta on yleensä myös huomattavasti nopeampaa ja vaivattomampaa. Eikä käyntiä pankissa tarvita.

Vaikka lainan hakeminen on tehty helpoksi eikä sinun tarvitse erikseen pankkivirkailijan kanssa käydä läpi tulojasi ja menojasi, muista kuitenkin aina itse huomioida oma maksukykysi. Jos tuloissasi on runsaasti vaihtelua, pidä huolta että maksukykysi säilyy myös pienempien tulojen aikoihin.